Overslaan en naar de inhoud gaan

Droogte jaagt rioolratten Sittard-Geleen naar boven

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 13:09

De droogte jaagt rioolratten in Sittard-Geleen de straat op.

De gemeente waarschuwt dat door het zomerse weer de straatkolken droog staan, waardoor ratten naar boven komen op zoek naar water en voedsel.

Water
Volgens een bericht op de Facebookpagina van de gemeente Sittard-Geleen is er maar één manier om de ratten in de riolen te houden. Door een emmer water in de straatkolk leeg te gieten, blijven de ratten netjes ondergronds. Door water in een straatkolk te gieten, wordt ook voorkomen dat de stank van het riool zich over de straten en trottoirs verspreidt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen