Overslaan en naar de inhoud gaan

Droogte jaagt rioolratten Sittard-Geleen naar boven

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 13:09

De droogte jaagt rioolratten in Sittard-Geleen de straat op.

De gemeente waarschuwt dat door het zomerse weer de straatkolken droog staan, waardoor ratten naar boven komen op zoek naar water en voedsel.

Water
Volgens een bericht op de Facebookpagina van de gemeente Sittard-Geleen is er maar één manier om de ratten in de riolen te houden. Door een emmer water in de straatkolk leeg te gieten, blijven de ratten netjes ondergronds. Door water in een straatkolk te gieten, wordt ook voorkomen dat de stank van het riool zich over de straten en trottoirs verspreidt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen