Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken vrachtwagenchauffeur slingert langzaam over N278

Geplaatst opwoensdag 3 maart 2021 - 15:59

Een vrachtwagenchauffeur met een paar glazen te veel op, heeft woensdagmiddag voor gevaar gezorgd op de provinciale weg N278 bij Gulpen.

De chauffeur slingerde met 35 kilometer per uur over de weg en raakte daarbij enkele keren de middengeleiders, laat de politie weten op Instagram.

Alcoholtest
De politie werd gealarmeerd en trof de bestuurder even later geparkeerd aan langs de weg. Daarop besloten de agenten een alcoholtest af te nemen. Toen die aangaf dat er toch aardig wat gedronken was, moest de chauffeur mee naar het bureau.

Daar bevestigde een tweede test dat er daadwerkelijk te veel alcohol in het bloed van de bestuurder zat. De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen