Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken Venlonaar valt in slaap tijdens inbraak

Geplaatst opmaandag 11 september 2017 - 15:45

Een 25-jarige inbreker is in slaap gevallen tijdens een inbraak in een beddenzaak in Venlo, waar hij in de nacht van zaterdag op zondag was binnengedrongen.

Dit gebeurde bij een beddenspecialist op de Parade in Venlo.

Roes uitslapen
De 25-jarige Venlonaar forceerde rond 06:00 uur het slot van een deur, ging naar binnen, liep wat rond en plofte daarna op een bed. Eigenaar Juul Lommen vertelt aan Omroep Venlo dat hij dit op de camerabeelden heeft kunnen zien. De man heeft vermoedelijk iets te diep in het glaasje gekeken. Na een uur is de Venlonaar opgestaan, om vervolgens een ander bed uit te proberen en zijn roes uit te slapen.

Bevrijden
Eenmaal wakker wist de man niet waar hij was, kon hij de weg naar buiten niet meer vinden en belde hij zelf de politie. Doordat het alarm afging had ook Lommen de politie al ingeschakeld. Rond 10:00 uur wist die de Venlonaar te bevrijden. De inbreker heeft inmiddels zijn excuses aangeboden.

De 25-jarige man moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen