Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken vandalen tonen berouw na vernielen kermis

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 10:22

De dorpskermis in Meterik is na een dronkenmansactie een dag ingekort.

Toen maandagmiddag de exploitanten hun attracties weer uitpakten, ontdekten ze dat onbekenden vernielingen hadden aangericht. Ook waren er spullen gestolen.

Afgedaan
Na een oproep op Facebook meldden de vandalen zich, die toegaven dat ze zich in een dronken bui hebben uitgeleefd op de attracties. De gestolen spullen hebben ze teruggegeven. Tegen onze verslaggever vertelden de exploitanten dat de zaak daarmee was afgedaan.

Feesttent
Vanwege de vernielingen besloot de organisatie de attracties maandagavond gesloten te houden. Wel bleef de prijzentent open zodat kinderen hun gewonnen bonnetjes konden inruilen voor kermisprijzen. Het programma in de feesttent ging ook gewoon door.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen