Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken vandalen tonen berouw na vernielen kermis

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 10:22

De dorpskermis in Meterik is na een dronkenmansactie een dag ingekort.

Toen maandagmiddag de exploitanten hun attracties weer uitpakten, ontdekten ze dat onbekenden vernielingen hadden aangericht. Ook waren er spullen gestolen.

Afgedaan
Na een oproep op Facebook meldden de vandalen zich, die toegaven dat ze zich in een dronken bui hebben uitgeleefd op de attracties. De gestolen spullen hebben ze teruggegeven. Tegen onze verslaggever vertelden de exploitanten dat de zaak daarmee was afgedaan.

Feesttent
Vanwege de vernielingen besloot de organisatie de attracties maandagavond gesloten te houden. Wel bleef de prijzentent open zodat kinderen hun gewonnen bonnetjes konden inruilen voor kermisprijzen. Het programma in de feesttent ging ook gewoon door.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen