Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken tiener opgepakt voor aanrijden carnavalsvierders

Geplaatst opvrijdag 9 februari 2018 - 10:28

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een beschonken man (19) aangehouden, die eerder betrokken was bij een aanrijding in Maastricht en vervolgens de benen nam.

Rond 01:00 uur schepte hij twee voetgangers ter hoogte van de spoorwegovergang op de Meerssenerweg. Dat bevestigt de politie tegenover 1Limburg.

Lees ook: 'Carnavalsvierders' geschept door auto in Maastricht

Gevlucht
Beide slachtoffers raakten gewond aan hun voeten, vertelt een politiewoordvoerder. De beschonken automobilist reed desondanks door. Op de Europalaan werd hij staande gehouden door de politie. Hij zit nog vast, op verdenking van rijden onder invloed en het verlaten van de plek van het ongeval. Vrijdag wordt hij verhoord.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen