Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken ruziezoeker lastig bij aanhouding Slek

Geplaatst opvrijdag 19 september 2014 - 21:13

Een dronken ruziemaker is vrijdagavond met veel omhaal aangehouden in Slek bij Echt.

Eerder op de avond had de man al stampei gemaakt in Echt zelf, waarbij hij mensen bedreigde. Een half uur later bleek de man ook op de Dijkveldstraat in Slek ruzie te maken.

Pepperspray
Omdat de man zich ook tegen de politie keerde, gebruikten de agenten pepperspray om hem in te rekenen. Toen de man deed alsof hij onwel werd riepen de politiemannen ook nog de hulp in van een ambulance, maar die was niet nodig.

De man is in de cel gezet om te ontnuchteren. De man krijgt bekeuring voor openbare dronkenschap, het opgeven van een vaste naam en wederspannigheid.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Koe bekoopt ontsnapping uit slachthuis met de dood
Verwarde dakpannengooier (20) krijgt geen straf
Snelheidsmeting na rammen van fietsenzaak in Echt
Prinselijk huwelijk in de kleuren van carnaval
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen