Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken man opgepakt na commotie in café Susteren

Geplaatst opdinsdag 27 juli 2021 - 21:50

De politie heeft maandagavond laat een dronken man in een café aan de Feurthstraat in Susteren aangehouden.

De 40-jarige caféganger sloeg volgens de politie eerst een glas kapot en probeerde zich daar vervolgens zelf mee te verwonden. "Een vriend die hem daarbij probeerde tegen te houden, raakte gewond", zegt een politiewoordvoerster.

Stuk glas in mond
Agenten die bij het café aankwamen, sloegen de man in de boeien voor openbare dronkenschap. Toen ze hem meenamen, bleek dat hij een stuk glas in zijn mond had waar hij op probeerde te bijten. "Collega's hebben voorkomen dat hij dat ging doorslikken", aldus de woordvoerster.

De man is dinsdag, na een nachtje ontnuchteren in het cellencomplex in Roermond, weer vrijgelaten.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen