Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken man ontregelt verkeer en bespuugt beambten

Geplaatst opzaterdag 10 oktober 2020 - 21:45

Een zwaar beschonken man heeft vrijdag in Venlo een verkeersopstopping veroorzaakt bij het station in Venlo.

Agenten gingen na een melding een kijkje nemen om te zien wat er aan de hand was, zo meldt de politie van Blerick op Facebook. Bij het station troffen ze de man aan, die het verkeer op de rotonde stond tegen te houden. Hij werd voor openbare dronkenschap aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Spugen
Normaal gesproken had hij waarschijnlijk weer snel naar huis gekund nadat hij zijn roes had uitgeslapen in een politiecel. Maar toen hij werd voorgeleid, bespuugde hij een medewerker van het cellencomplex van de politie én de hulpofficier van justitie. Dat is onder normale omstandigheden al not done, maar in tijden van een besmettelijke pandemie wordt hem dat extra zwaar aangerekend.

Voor het spugen werd hij dan ook opnieuw aangehouden. Volgens de politie zal hij zich voor dat vergrijp voor de rechter moeten verantwoorden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen