Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken man belandt met auto in kanaal en neemt de benen

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 20:30

Een dronkenmansrit in Kelpen-Oler is vrijdagavond in het water geëindigd. De beschonken bestuurder is vervolgens te voet op de vlucht geslagen.

Dat gebeurde rond 20:15 uur op de Ellerweg.

Boom
Passanten zagen hoe de bestuurder met hoog tempo langs het kanaal reed. Hij is vervolgens met zijn auto tegen een boom gebotst en in het kanaal Wessem-Nederweert beland. De bestuurder is daarna uit het water geklommen en weggelopen.

Burgernet
Vlak na de melding van het ongeval werd een Burgernet-bericht verstuurd om uit te kijken naar een kale blanke man met een stevig postuur. Hij droeg een zwarte rugzak. Volgens een correspondent ter plaats werd er ook een helikopter ingezet om de man op te sporen.

Dronken
De politie heeft de man niet veel later opgepakt. Uit onderzoek is gebleken dat hij te diep in het glaasje had gekeken. De auto is inmiddels uit het water gevist.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen