Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken man belandt met auto in kanaal en neemt de benen

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 20:30

Een dronkenmansrit in Kelpen-Oler is vrijdagavond in het water geëindigd. De beschonken bestuurder is vervolgens te voet op de vlucht geslagen.

Dat gebeurde rond 20:15 uur op de Ellerweg.

Boom
Passanten zagen hoe de bestuurder met hoog tempo langs het kanaal reed. Hij is vervolgens met zijn auto tegen een boom gebotst en in het kanaal Wessem-Nederweert beland. De bestuurder is daarna uit het water geklommen en weggelopen.

Burgernet
Vlak na de melding van het ongeval werd een Burgernet-bericht verstuurd om uit te kijken naar een kale blanke man met een stevig postuur. Hij droeg een zwarte rugzak. Volgens een correspondent ter plaats werd er ook een helikopter ingezet om de man op te sporen.

Dronken
De politie heeft de man niet veel later opgepakt. Uit onderzoek is gebleken dat hij te diep in het glaasje had gekeken. De auto is inmiddels uit het water gevist.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen