Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken jongen uit berm langs provinciale weg geplukt

Geplaatst opdinsdag 18 juni 2019 - 7:50

Een dronken fietser is in de nacht van maandag op dinsdag uit de berm geplukt bij Weert.

Volgens de lokale nieuwssite WeertdeGekste zagen voorbijgangers de jonge man liggen naast de provinciale weg tussen Weert en Tungelroy. Omdat ze niet wisten hoe hij eraan toe was, belden ze een ambulance.

Geen goeie plek
De politie rukte ook uit en kreeg hem weer op de been. Hij bleek teveel gedronken te hebben. Verder was hij niet gewond. De agenten hebben hem nog eens gewezen op het gevaar van in de berm liggen langs een weg waar auto's 80 kilometer per uur mogen rijden en soms nog harder gaan. Daarna hebben ze hem naar huis gebracht.

De ambulance kon onverrichter zake terugkeren naar zijn post.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen