Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dronken bestuurder opgepakt na rammen muurtje

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 6:07

De politie heeft donderdagavond laat in Hoensbroek een dronken man in de kraag gevat, die eerder een muurtje van een tuin had geramd met zijn auto.

De man reed rond 22:00 uur op de Doctor Martin Luther Kinglaan een muur aan gort. Daarna ging hij er als de wiedeweerga vandoor.

Lees ook: Auto botst tegen muurtje, bestuurder op de vlucht

Rijbewijs
Dankzij enkele omstanders konden toegesnelde agenten de man snel oppakken. Toen bleek dat hij veel te diep in het glaasje had gekeken, heeft de politie zijn rijbewijs ingevorderd.

Ravage
De dronkaard heeft een flinke ravage aangericht met zijn dronkemansrit. Volgens de politie is hij door meerdere tuinen gereden en heeft hij een paar bloembakken omver gereden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen