Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dronken bestuurder opgepakt na rammen muurtje

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 6:07

De politie heeft donderdagavond laat in Hoensbroek een dronken man in de kraag gevat, die eerder een muurtje van een tuin had geramd met zijn auto.

De man reed rond 22:00 uur op de Doctor Martin Luther Kinglaan een muur aan gort. Daarna ging hij er als de wiedeweerga vandoor.

Lees ook: Auto botst tegen muurtje, bestuurder op de vlucht

Rijbewijs
Dankzij enkele omstanders konden toegesnelde agenten de man snel oppakken. Toen bleek dat hij veel te diep in het glaasje had gekeken, heeft de politie zijn rijbewijs ingevorderd.

Ravage
De dronkaard heeft een flinke ravage aangericht met zijn dronkemansrit. Volgens de politie is hij door meerdere tuinen gereden en heeft hij een paar bloembakken omver gereden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen