Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken automobilist rijdt zichzelf in de nesten

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 21:46

Een automobilist die teveel had gedronken heeft donderdagmiddag op de N294 in Geleen een ongeluk veroorzaakt.

Dat schrijft de politie van de Westelijke Mijnstreek op Instagram.

Rood licht
De politie ging de weg op na een melding dat er iemand met een slok teveel toch achter het stuur was gekropen. Niet veel later kwam de politiepatrouille uit bij een aanrijding bij afslag Urmond. Daar bleek de bestuurder van de melding betrokken bij te zijn. Waarschijnlijk had hij het rode verkeerslicht genegeerd en vervolgens een andere auto geramd.

Ziekenhuis
Uit een blaastest bleek dat de automobilist inderdaad teveel had gedronken. Voor het rijden onder invloed krijgt hij een proces-verbaal. De bestuurder kwam er zelf niet ongeschonden vanaf, en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere automobilist raakte lichtgewond, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De fors beschadigde voertuigen werden afgesleept.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen