Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken automobilist rijdt zichzelf in de nesten

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 21:46

Een automobilist die teveel had gedronken heeft donderdagmiddag op de N294 in Geleen een ongeluk veroorzaakt.

Dat schrijft de politie van de Westelijke Mijnstreek op Instagram.

Rood licht
De politie ging de weg op na een melding dat er iemand met een slok teveel toch achter het stuur was gekropen. Niet veel later kwam de politiepatrouille uit bij een aanrijding bij afslag Urmond. Daar bleek de bestuurder van de melding betrokken bij te zijn. Waarschijnlijk had hij het rode verkeerslicht genegeerd en vervolgens een andere auto geramd.

Ziekenhuis
Uit een blaastest bleek dat de automobilist inderdaad teveel had gedronken. Voor het rijden onder invloed krijgt hij een proces-verbaal. De bestuurder kwam er zelf niet ongeschonden vanaf, en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere automobilist raakte lichtgewond, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De fors beschadigde voertuigen werden afgesleept.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen