Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dronken automobilist laat het lopen op politiebureau

Geplaatst opdinsdag 5 februari 2019 - 22:33

Een dronken automobilist heeft dinsdagavond verschillende keren zijn behoefte gedaan in de ophoudkamer van het politiebureau van Horst.

De man was aangehouden nadat hij een ongeluk had veroorzaakt.

Kleine boodschap
Eenmaal op het politiebureau bleek de man zo'n aandrang te hebben dat hij zijn kleine boodschap liet lopen in de ruimte waar hem was gevraagd te wachten.

Lantaarnpaal
Agenten hadden de man eerder op de avond aangehouden na een ongeval. De bestuurder was in Kroonenberg eerst tegen een lantaarnpaal aangereden en was daarna met auto en al in een voortuin op De Hees beland. De bewoner waarschuwde de politie, terwijl de bestuurder te voet er vandoor wilde gaan maar uiteindelijk werd teruggehaald door de bewoner.

Viezigheid
Na alle viezigheid op het politiebureau concludeerden de agenten daar dat de man vijf keer meer gedronken te hebben dan toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd, verder krijgt hij een proces-verbaal voor rijden onder invloed, het verlaten van de plek van het ongeluk èn het plassen op het politiebureau.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen