Overslaan en naar de inhoud gaan

Dronken automobilist belandt op de kop na touché met politie

Geplaatst opdonderdag 5 augustus 2021 - 13:49

Een dronkenmansrit is een automobilist in Venlo duur komen te staan. Hij probeerde aan de politie te ontkomen, haalde rare capriolen uit, botste tegen de politiewagen en sloeg vervolgens over de kop.

De man werd aangehouden, maar weigerde vervolgens alle medewerking.

Waarschuwing
De man kreeg in eerste instantie nog een waarschuwing van de agenten. Ze spraken hem aan omdat er meerdere gebreken waren aan het voertuig. Omdat de agenten een alcohollucht roken, waarschuwden ze de man dat hij niet mocht gaan rijden.

Niet veel later zagen ze de auto voorbij rijden. De man negeerde op de Eindhovenseweg een stopteken en probeerde de agenten af te schudden.

Op de kop
Hij haalde rare capriolen uit met zijn auto en botste daardoor tegen de politieauto. Uiteindelijk kwam het voertuig op de kop tot stilstand.

Bij de actie raakte niemand gewond. De man was zijn rijbewijs al kwijtgeraakt. Daarom is ook de auto in beslag genomen.

De bestuurder van de auto laat aan L1 weten dat het allemaal heel anders is gegaan. Hij zegt onder meer dat hij niet te veel gedronken had. Het is de vraag of dat klopt, want de man heeft namelijk van de politie een flinke straf gekregen voor rijden onder invloed.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen