Luchtbeeld zwemmen tropisch weer_HD (8 aug 2020)

Video: Zo geniet Limburg van het tropische weer

Limburg heeft opnieuw een hitterecord te pakken. En de komende dagen blijft het tropisch warm. Met dit warme weer zoeken veel mensen verkoeling, en waar kun je dit beter vinden dan in of op het water.

Luchtfoto van de Blerickse wijk Klingerberg
Mysterie in Blerick: drone vliegt al dagen over huizen

De politie tast in het duister over een drone die al dagen boven woningen in de Blerickse wijk Klingerberg vliegt.

stock drone
Limburgse politie zet drones in tijdens paasweekend

De Limburgse politie zet tijdens het komende paasweekend drones in om vanuit de lucht te controleren of mensen zich netjes aan de coronamaatregelen houden.

ANP
Video: bezoekers gedragen zich goed op woonboulevard

Bezoekers van de woonboulevard in Heerlen hebben zich zaterdag binnen de winkels goed aan de regels gehouden en hielden voldoende ruimte tussen elkaar.

stock drone
Woonboulevard Heerlen zet drone in tegen drukte

De woonboulevard in Heerlen gaat zaterdag en zondag een drone inzetten om mensen op te roepen anderhalve meter afstand te houden.

brand roermond bakkerij foto lucht luchtfoto (4 dec 2019)
Video: Dronepiloot filmt brand Roermond van grote hoogte

Chris Kuik geloofde zijn eigen ogen niet toen hij woensdagochtend per toeval met zijn drone op grote hoogte de verwoestende brand in een bakkerij in Roermond filmde.

Drones gaan wildschade in kaart brengen

Studenten van Fontys Venlo gaan met behulp van drones de schade aan mais door wilde zwijnen en dassen taxeren.

Weer protest in Maastricht vóór klimaat

In Maastricht maar ook in Amsterdam en Groningen zijn zaterdag weer demonstranten de straat opgegaan om meer actie tegen klimaatverandering te eisen.

Vlieg mee: dit doet Limburg op Tweede Kerstdag

Shoppen? Aan tafel bij de schoonfamilie? Aan de wandel? Of aan het werk? Ook op Tweede Kerstdag is het een drukte van belang in Limburg.

Politie Valkenburg ontfermt zich over neergestorte drone

De politie van Valkenburg heeft zich ontfermd over een drone zonder piloot.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten