Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Drijvende botenshow in haven van Roermond

Geplaatst opdonderdag 24 maart 2016 - 21:45

In de Maashaven in Roermond, tegenover de inrit van parkeergarage Kazerneplein, komt een permanente, drijvende botenshow.

Er komen 35 tot 40 jachten te liggen, bestemd voor de verkoop en deels verhuur.

Drijvend kantoor
Initiatiefnemer is jachtmakelaar Arie Drenth, die nu kantoor houdt in Maasbracht. Zijn bedrijf BestBoats exploiteert straks de nieuwe aanlegsteiger in de Maashaven in Roermond, die 170 meter lang wordt en twee meter breed. Voor de ontvangst van klanten en de organisatie van evenementen wordt een drijvend kantoor gebouwd.

Aanleg van schepen
Een deel van de vernieuwde haven en steiger is bestemd voor de aanleg van (cruise)schepen met passanten, die het in aanbouw zijnde Jazz City met het Designer Outlet of de binnenstad willen bezoeken. In het andere deel komen de jachten te liggen.

Nieuw in de regio
Volgens Drenth is dit concept - een drijvende permanente botenshow waardoor potentiele kopers ook meteen een proefvaart kunnen maken- nieuw voor de verre regio. De jachten worden beperkt verhuurd. Alleen voor events, zoals zakelijke trips of een familie-uitje.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Werkzaamheden in Maashaven gestaakt na gaslek
Nachtelijke zoekactie bij Outlet Roermond
Lente in Limburg: genieten van de voorjaarszon
Outlet Roermond is even Chinatown
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. En je bent van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen