Overslaan en naar de inhoud gaan

Drijvende botenshow in haven van Roermond

Geplaatst opdonderdag 24 maart 2016 - 21:45

In de Maashaven in Roermond, tegenover de inrit van parkeergarage Kazerneplein, komt een permanente, drijvende botenshow.

Er komen 35 tot 40 jachten te liggen, bestemd voor de verkoop en deels verhuur.

Drijvend kantoor
Initiatiefnemer is jachtmakelaar Arie Drenth, die nu kantoor houdt in Maasbracht. Zijn bedrijf BestBoats exploiteert straks de nieuwe aanlegsteiger in de Maashaven in Roermond, die 170 meter lang wordt en twee meter breed. Voor de ontvangst van klanten en de organisatie van evenementen wordt een drijvend kantoor gebouwd.

Aanleg van schepen
Een deel van de vernieuwde haven en steiger is bestemd voor de aanleg van (cruise)schepen met passanten, die het in aanbouw zijnde Jazz City met het Designer Outlet of de binnenstad willen bezoeken. In het andere deel komen de jachten te liggen.

Nieuw in de regio
Volgens Drenth is dit concept - een drijvende permanente botenshow waardoor potentiele kopers ook meteen een proefvaart kunnen maken- nieuw voor de verre regio. De jachten worden beperkt verhuurd. Alleen voor events, zoals zakelijke trips of een familie-uitje.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stockfoto van agenten politie
Mishandeling en ontvoering mogelijk in relationele sfeer
Stock politie_HD
Vrouw mishandeld en tegen haar wil meegenomen
Werkzaamheden in Maashaven gestaakt na gaslek
Nachtelijke zoekactie bij Outlet Roermond
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen