Overslaan en naar de inhoud gaan

Drietal weer speelklaar bij Roda JC

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 22:32

Roda JC gaat vrijdag in eigen huis tegen Jong FC Utrecht proberen de tweede overwinning van het seizoen te behalen.

Daarbij kan trainer Jean-Paul de Jong geen beroep doen op Richard Jensen, die vorige week opnieuw een blessure aan zijn knie opliep. Onduidelijk is nog hoe lang de Finse verdediger, die net weer terug was na een meniscusoperatie, weer in de lappenmand ligt.

Lees ook: Roda-verdediger Jensen mogelijk opnieuw lang uit roulatie

Alberg, Keulen en Van Eijma
Het goede nieuws voor De Jong is dat Roland Alberg en Mitchel Keulen weer inzetbaar zijn, net als Roshon van Eijma, die terug is van een trip met het nationale elftal van Curaçao. Het ligt voor de hand dat Van Eijma de plekvan de afwezige Jensen centraal achterin inneemt.

Links achterin
Alberg start in ieder geval op de bank. Ook is nog niet duidelijk of trainer De Jong links achterin de voorkeur geeft aan Timothy Durwael of Mitchel Keulen.

Rösch
Voorin naast Iké Ugbo en Jordy Croux maakt de Duitser Romario Rösch een kans om voor het eerst in de basis te starten. Rösch viel tot nu toe drie keer in en verving vorige week in de tweede helft Livio Milts. De Belg kreeg het vertrouwen van De Jong, maar speelde een ongelukkige wedstrijd in Eindhoven.

De wedstrijd Roda JC-Jong FC Utrecht begint om 20:00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen