Overslaan en naar de inhoud gaan

Drietal weer speelklaar bij Roda JC

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 22:32

Roda JC gaat vrijdag in eigen huis tegen Jong FC Utrecht proberen de tweede overwinning van het seizoen te behalen.

Daarbij kan trainer Jean-Paul de Jong geen beroep doen op Richard Jensen, die vorige week opnieuw een blessure aan zijn knie opliep. Onduidelijk is nog hoe lang de Finse verdediger, die net weer terug was na een meniscusoperatie, weer in de lappenmand ligt.

Lees ook: Roda-verdediger Jensen mogelijk opnieuw lang uit roulatie

Alberg, Keulen en Van Eijma
Het goede nieuws voor De Jong is dat Roland Alberg en Mitchel Keulen weer inzetbaar zijn, net als Roshon van Eijma, die terug is van een trip met het nationale elftal van Curaçao. Het ligt voor de hand dat Van Eijma de plekvan de afwezige Jensen centraal achterin inneemt.

Links achterin
Alberg start in ieder geval op de bank. Ook is nog niet duidelijk of trainer De Jong links achterin de voorkeur geeft aan Timothy Durwael of Mitchel Keulen.

Rösch
Voorin naast Iké Ugbo en Jordy Croux maakt de Duitser Romario Rösch een kans om voor het eerst in de basis te starten. Rösch viel tot nu toe drie keer in en verving vorige week in de tweede helft Livio Milts. De Belg kreeg het vertrouwen van De Jong, maar speelde een ongelukkige wedstrijd in Eindhoven.

De wedstrijd Roda JC-Jong FC Utrecht begint om 20:00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen