Overslaan en naar de inhoud gaan

Drietal weer speelklaar bij Roda JC

Geplaatst opdonderdag 19 september 2019 - 22:32

Roda JC gaat vrijdag in eigen huis tegen Jong FC Utrecht proberen de tweede overwinning van het seizoen te behalen.

Daarbij kan trainer Jean-Paul de Jong geen beroep doen op Richard Jensen, die vorige week opnieuw een blessure aan zijn knie opliep. Onduidelijk is nog hoe lang de Finse verdediger, die net weer terug was na een meniscusoperatie, weer in de lappenmand ligt.

Lees ook: Roda-verdediger Jensen mogelijk opnieuw lang uit roulatie

Alberg, Keulen en Van Eijma
Het goede nieuws voor De Jong is dat Roland Alberg en Mitchel Keulen weer inzetbaar zijn, net als Roshon van Eijma, die terug is van een trip met het nationale elftal van Curaçao. Het ligt voor de hand dat Van Eijma de plekvan de afwezige Jensen centraal achterin inneemt.

Links achterin
Alberg start in ieder geval op de bank. Ook is nog niet duidelijk of trainer De Jong links achterin de voorkeur geeft aan Timothy Durwael of Mitchel Keulen.

Rösch
Voorin naast Iké Ugbo en Jordy Croux maakt de Duitser Romario Rösch een kans om voor het eerst in de basis te starten. Rösch viel tot nu toe drie keer in en verving vorige week in de tweede helft Livio Milts. De Belg kreeg het vertrouwen van De Jong, maar speelde een ongelukkige wedstrijd in Eindhoven.

De wedstrijd Roda JC-Jong FC Utrecht begint om 20:00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen