Overslaan en naar de inhoud gaan

Drietal tekent eerste profcontract bij VVV-Venlo

Geplaatst opvrijdag 3 april 2020 - 21:01

VVV-Venlo heeft drie jonge talenten langer aan de club weten te binden. Stan van Dijck (19), Yahcuroo Roemer (18) en Wassim Essanoussi (16) tekenden hun eerste profcontract en liggen de komende twee seizoenen vast in Venlo.

Alle drie de spelers komen uit de jeugdopleiding van de Venlonaren.

Droom
Roemer speelt van het drietal het langste bij VVV. Hij maakt al tien jaar deel uit van de opleiding en werd vorig seizoen al eens overgeheveld naar het eerste elftal. De rechtervleugelaanvaller kwam in de bekerwedstrijd tegen Westlandia tot zijn officiƫle debuut in het geel-zwart. "Dit is voor mij een droom die uitkomt", laat Roemer weten op de site van VVV. "Ik heb de hele jeugdopleiding hard naar dit moment toegewerkt. En nu kan ik laten zien wat ik kan."

Debuut
Middenvelder Essanoussi speelt al vier jaar in Venlo en verdediger Van Dijck stapte drie jaar geleden over van amateurvereniging SV Venray. De laatste maakte overigens zijn debuut al in de Eredivisie. In december mocht Van Dijck invallen in het duel met PEC Zwolle.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen