Overslaan en naar de inhoud gaan

Drietal slaat jongen (18) in elkaar na eindexamengala

Geplaatst opwoensdag 5 juli 2017 - 21:52

Een 18-jarige jongen uit Urmond is na een gezellig eindexamengala in de Mondial in Beek onderweg naar huis belaagd door een drietal.

De jongen fietste in de nacht van dinsdag op woensdag tussen 03:00 en 03:45 uur naar huis, toen hij bij Elsloo staande werd gehouden door drie jongens.

Klappen
Het drietal trok de jongen van zijn fiets af en begon direct op hem in te trappen en te slaan. Volgens een geschrokken tante, die via Facebook getuigen oproept zich te melden, heeft de jongen meerdere trappen tegen zijn hoofd en lichaam gekregen.

Overval
De drie knapen wilden vervolgens de portemonnee en de telefoon van de jonge Urmondenaar stelen, maar daar werd door een voorbijganger een stokje voor gestoken. Een automobilist zag de knokpartij en probeerde tussenbeide te komen. "Hij werd geïntimideerd en bedreigd", zo zegt de tante van de mishandelde jongen. "Eén van de daders heeft ook in zijn auto aan zijn bezittingen gezeten."

Het drietal is er vervolgens vandoor gegaan.

Blauwe plekken
Volgens de tante gaat het naar omstandigheden goed met haar neefje. "Zijn gezicht is beurs. Ik ben nu over de grootste schrik heen, maar wat een laffe daad", zegt ze. De knul gaat donderdag aangifte doen.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gebroken kaak voor messentrekker in discotheek Beek
Vier feestgangers hardstylefeest afgevoerd naar ziekenhuis
Ondertekening
Protestantse kerken Westelijke Mijnstreek gefuseerd
Mishandeling kei steen geweld
Drie jaar cel voor geweldpleger en winkeldief
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen