Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Drietal opgepakt voor bedreiging met vuurwapen

Geplaatst opdonderdag 24 mei 2018 - 18:15

De politie heeft donderdagmiddag drie mannen in Nieuw-Bergen aangehouden. Ze worden verdacht van het bedreigen van een inwoners van Wellerlooi met een vuurwapen.

Het drietal zou donderdagmiddag naar de woning aan de Kruisstraat zijn gegaan en daar de bewoners hebben bedreigd.

N271
Wat er precies is voorgevallen, is nog onduidelijk. De politie zag niet lang na de melding een auto met de verdachten rijden op de N271 ter hoogte van industrieterrein De Flammert in Nieuw-Bergen. Agenten zetten het voertuig aan de kant. Daarop zijn de drie inzittenden, twee Amsterdammers van 32 en 35 jaar en een 48-jarige man uit Amstelveen opgepakt en naar het politiebureau overgebracht.

Foto: SK-Media
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen