Overslaan en naar de inhoud gaan

Drietal mishandelt man in Geleen

Geplaatst opwoensdag 11 november 2020 - 14:13

Drie mannen hebben een man in Geleen op straat aangevallen en mishandeld.

Dat gebeurde zaterdag vlak voor middernacht op de hoek van de Daalstraat en de Jan Steenstraat, meldt de politie woensdag.

Elleboog uit de kom
De drie daders sloegen en duwden de man. Daardoor viel het slachtoffer op zijn elleboog, die daardoor uit de kom ging. Ook scheurde hij een pees.

Een man met een kind bracht de man thuis. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling en hoopt met deze man in contact te komen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen