Overslaan en naar de inhoud gaan

Driemaal de dupe: navigatiesysteem opnieuw gestolen

Geplaatst opwoensdag 21 maart 2018 - 19:40

Een automobilist uit Meerssen is woensdag voor de derde keer in korte tijd de dupe geworden van een auto-inbraak.

In alle gevallen gingen de dieven aan de haal met het ingebouwde navigatiesysteem, meldt de politie op Facebook.

Gasthuisstraat
De inbrekers tikten ook woensdag rond 17:00 uur een zijruit in om daarna het radio- en navigatiesysteem uit het dashboard te wrikken.
De auto stond telkens geparkeerd op de parkeerplaats aan de Gasthuisstraat, vlakbij de Lidl-supermarkt die daar gevestigd is.

Geplaagd
De politie, die geen idee heeft wie verantwoordelijk is voor de inbraken, roept getuigen op om zich te melden. Meerssen wordt al maandenlang geplaagd door een of meerdere autodieven. Zo werd er maandagnacht een Fiat 500 gestolen.

Lees ook: Meerdere diefstalpogingen in Meerssen, Fiat 500 gestolen

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen