Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie Zilveren Camera-nominaties voor Venlonaar

Geplaatst opmaandag 22 januari 2018 - 20:18

Fotograaf Joris van Gennip is drie keer genomineerd voor een Zilveren Camera, een prestigieuze fotoprijs.

De in Venlo geboren fotograaf is tweemaal genomineerd in de categorie 'Nieuws Nationaal', terwijl hij ook kans maakt op een prijs voor 'Nieuws Internationaal'.

Crisis Venezuela
Van Gennip bracht de crisis in Venezuela in beeld met een fotoserie, iets dat duidelijk in de smaak is gevallen bij de jury. Ook voor de nationale prijs is hij genomineerd vanwege zijn seriewerk. Zowel zijn serie van de blokkade op de A7, vanwege de discussie rondom Zwarte Piet, als zijn werk van de schade na orkaan Irma maakt kans op een prijs.

De Roermondse fotograaf John Peters en Maastrichtenaar Chris Keulen zijn ook genomineerd.

Op 3 februari vindt de uitreiking plaats.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen