Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie waardevolle tips na oproep politie overval speelhal

Geplaatst opwoensdag 28 februari 2018 - 16:16

De politie heeft naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht drie waardevolle tips binnengekregen over de gewapende overval op een speelhal op vakantiepark De Limburgse Peel.

Het programma besteedde dinsdagavond aandacht aan de overval. Daarin werd meer informatie vrijgegeven en beelden getoond.

Briefje
Op 12 mei 2017 sloeg de overvaller in de speelhal toe. Hij gooide een briefje naar een 25-jarige medewerker waarop stond 'Dit is een overval'. Hij bedreigde de medewerker met een wapen en ging vervolgens met de kluis aan de haal.

Lees ook: Video: Overvaller gaat met inhoud kluis speelhal aan de haal

Vervolgens sloeg de overvaller op de vlucht en is hij nog altijd spoorloos.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen