Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie tieners opgepakt voor dodelijke vechtpartij Valkenburg

Geplaatst opwoensdag 9 augustus 2017 - 8:47

De politie heeft woensdagochtend drie tieners opgepakt voor betrokkenheid bij de vechtpartij waarbij een 65-jarige man uit Valkenburg om het leven kwam.

Het gaat om twee jongens van 15 en 17 jaar uit Valkenburg en een 17-jarige jongen uit Schimmert. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging, zo liet de politie weten op L1 Radio.

Vechtpartij
De 65-jarige man raakte donderdagavond gewond bij een vechtpartij met enkele jongeren. Hij zou hen hebben aangesproken in verband met onrust en overlast in de buurt. Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Video: L1

De drie jongens worden momenteel verhoord. De politie hoopt hiermee meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies die avond op straat is gebeurd. Er wordt niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen.

Doodsoorzaak
Er heeft inmiddels sectie op het lichaam van de man plaatsgevonden. De politie kan echter nog niks zeggen over de exacte doodsoorzaak, omdat het definitieve rapport van het onderzoek nog niet binnen is.

Lees ook: 'Overleden man Valkenburg had ruzie met jongeren'

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Extra handhavers in Valkenburgse wijk
Celstraf en tbs voor agressieve Valkenburger
ANP
Politie onderzoekt mishandeling door 'een Limburger'
American Express volgt mishandelingskwestie Eurlings
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen