Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie tieners opgepakt voor dodelijke vechtpartij Valkenburg

Geplaatst opwoensdag 9 augustus 2017 - 8:47

De politie heeft woensdagochtend drie tieners opgepakt voor betrokkenheid bij de vechtpartij waarbij een 65-jarige man uit Valkenburg om het leven kwam.

Het gaat om twee jongens van 15 en 17 jaar uit Valkenburg en een 17-jarige jongen uit Schimmert. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging, zo liet de politie weten op L1 Radio.

Vechtpartij
De 65-jarige man raakte donderdagavond gewond bij een vechtpartij met enkele jongeren. Hij zou hen hebben aangesproken in verband met onrust en overlast in de buurt. Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Video: L1

De drie jongens worden momenteel verhoord. De politie hoopt hiermee meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies die avond op straat is gebeurd. Er wordt niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen.

Doodsoorzaak
Er heeft inmiddels sectie op het lichaam van de man plaatsgevonden. De politie kan echter nog niks zeggen over de exacte doodsoorzaak, omdat het definitieve rapport van het onderzoek nog niet binnen is.

Lees ook: 'Overleden man Valkenburg had ruzie met jongeren'

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Extra handhavers in Valkenburgse wijk
Celstraf en tbs voor agressieve Valkenburger
ANP
Politie onderzoekt mishandeling door 'een Limburger'
American Express volgt mishandelingskwestie Eurlings
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen