Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie tieners opgepakt voor dodelijke vechtpartij Valkenburg

Geplaatst opwoensdag 9 augustus 2017 - 8:47

De politie heeft woensdagochtend drie tieners opgepakt voor betrokkenheid bij de vechtpartij waarbij een 65-jarige man uit Valkenburg om het leven kwam.

Het gaat om twee jongens van 15 en 17 jaar uit Valkenburg en een 17-jarige jongen uit Schimmert. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging, zo liet de politie weten op L1 Radio.

Vechtpartij
De 65-jarige man raakte donderdagavond gewond bij een vechtpartij met enkele jongeren. Hij zou hen hebben aangesproken in verband met onrust en overlast in de buurt. Het slachtoffer werd ter plaatse gereanimeerd en overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Video: L1

De drie jongens worden momenteel verhoord. De politie hoopt hiermee meer duidelijkheid te krijgen over wat er precies die avond op straat is gebeurd. Er wordt niet uitgesloten dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen.

Doodsoorzaak
Er heeft inmiddels sectie op het lichaam van de man plaatsgevonden. De politie kan echter nog niks zeggen over de exacte doodsoorzaak, omdat het definitieve rapport van het onderzoek nog niet binnen is.

Lees ook: 'Overleden man Valkenburg had ruzie met jongeren'

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Extra handhavers in Valkenburgse wijk
Celstraf en tbs voor agressieve Valkenburger
ANP
Politie onderzoekt mishandeling door 'een Limburger'
American Express volgt mishandelingskwestie Eurlings
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen