Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie personen opgepakt voor verdachte dood

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 11:54

De politie heeft drie personen gearresteerd in verband met de verdachte dood van een man in Geleen.

Zaterdag 5 oktober werd het lichaam van het 38-jarige slachtoffer gevonden in een woning aan de Doctor Ariënstraat. De politie hield toen al rekening met een onnatuurlijke dood.

Polen
De politie pakte dinsdag een 60-jarige vrouw op. Eerder werden al een 60-jarige man en een 53-jarige man gearresteerd. Ze zijn allemaal afkomstig uit Polen, net als het slachtoffer. Het slachtoffer is familie van een van de verdachten, bevestigt de politie.

Lees ook: Dode man in woning Geleen: politie opent onderzoek

Ruzie
Het slachtoffer en de drie verdachten waren verwikkeld in een onderlinge ruzie. Hoe dit uit de hand kon lopen, is niet bekend. Op het lichaam van de overleden persoon wordt sectie verricht om de doodsoorzaak te achterhalen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen