Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie personen opgepakt voor verdachte dood

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 11:54

De politie heeft drie personen gearresteerd in verband met de verdachte dood van een man in Geleen.

Zaterdag 5 oktober werd het lichaam van het 38-jarige slachtoffer gevonden in een woning aan de Doctor Ariënstraat. De politie hield toen al rekening met een onnatuurlijke dood.

Polen
De politie pakte dinsdag een 60-jarige vrouw op. Eerder werden al een 60-jarige man en een 53-jarige man gearresteerd. Ze zijn allemaal afkomstig uit Polen, net als het slachtoffer. Het slachtoffer is familie van een van de verdachten, bevestigt de politie.

Lees ook: Dode man in woning Geleen: politie opent onderzoek

Ruzie
Het slachtoffer en de drie verdachten waren verwikkeld in een onderlinge ruzie. Hoe dit uit de hand kon lopen, is niet bekend. Op het lichaam van de overleden persoon wordt sectie verricht om de doodsoorzaak te achterhalen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen