Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie personen opgepakt bij grote drugsvangst

Geplaatst opwoensdag 11 mei 2016 - 20:39

De politie heeft woensdag bij een huiszoeking in Heerlen drugs, een vuurwapen, een flinke som geld en verschillende voertuigen in beslag genomen. Drie personen werden opgepakt.

Het gaat om een huis aan de Hiltjesweg.

Geheime ruimte
De politie doorzocht de woning omdat er informatie was binnengekomen over de mogelijke aanwezigheid van wapens en drugs. Bij de doorzoeking ontdekten agenten een geheime ruimte. Daar lag 22 kilogram hennep. De drugs vertegenwoordigen een straatwaarde van zo’n twee ton. Verder vond de politie een vuurwapen met munitie en ruim 8000 euro aan contant geld.

Luxe
Volgens de politie waren de woning en een tuinhuis zeer luxe ingericht. Zo werden vier motoren en een auto in beslag genomen. De politie vermoedt dat de spullen mogelijk zijn aangeschaft met drugsgeld.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie vindt kalasjnikov na tip over hennepplantage
Nepwapen Venlo-Zuid
Nepwapen doet man de das om: aangehouden door politie
Wapens, drugs en vuurwerk in beslag genomen in Horst
Vuurwapen en hennep gevonden bij inval papegaaienkwekerij
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen