Overslaan en naar de inhoud gaan

'Drie personen op dievenpad op A2'

Geplaatst opwoensdag 6 december 2017 - 11:30

Bij de afrit Nederweert op de A2 zijn dinsdag drie personen aangehouden die worden verdacht van vernieling en poging tot ladingdiefstal.

De verdachten waren vermoedelijk bij zestien vrachtwagens bezig het dekzeil door te snijden om te kijken welke lading de vrachtwagens vervoerden om te kijken of deze interessant was om te stelen.

Hek
Rond 02.00 uur werd er door vrachtwagenchauffeur een melding gemaakt dat enkele personen zich verdacht ophielden tussen de vrachtwagens op de parkeerplaats Meiberg bij Nederweert. Agenten gingen ter plaatse en zagen hoe twee personen over een hek klommen en vluchtten.

Stanleymes
Ze probeerden te vluchten, maar de politie had al snel door in welke auto ze reden. In de auto trof de politie drie personen aan. Een 34-jarige man uit Eindhoven, een 33-jarige vrouw uit Helmond en een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Bevuild
De kleding en het schoeisel van de mannen waren erg nat en met modder ernstig bevuild. In de auto werd ook een 'stanleymes' aangetroffen. De drie werden aangehouden en naar het bureau overgebracht.

De politie doet onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen