Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie partijen willen coalitie vormen in Nederweert

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 22:10

Drie partijen zijn van plan om de nieuwe coalitie te gaan vormen in Nederweert.

Het gaat om de partijen JAN, Nederweert Anders en D66. De drie partijen liggen qua inhoud het dichtste bij elkaar, blijkt na gesprekken tussen de vijf partijen in Nederweert.

De partijen beginnen nu met de coalitieonderhandelingen.

Lees ook: CDA grootste in Nederweert, coalitie verliest meerderheid

Richting oppositie
Het CDA werd bij de verkiezingen in Nederweert de grootste partij, maar verdwijnt waarschijnlijk dus richting de oppositiebankjes. De drie partijen die nu de nieuwe coalitie willen vormen, hebben samen 10 van de 17 zetels.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen