Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie panden in Echt op slot na vondst van 224 kilo drugs

Geplaatst opvrijdag 17 december 2021 - 12:30

Drie bedrijfspanden in Echt gaan voor één jaar op slot na de vondst van in totaal 224 kilo drugs.

Het gaat om panden op bedrijventerrein De Berk.

Drie arrestaties
In de panden werd eind juli dit jaar 211 kilo hennep en 13 kilo hasj gevonden. Ook ontdekte de politie dat er wapens lagen en spullen die worden gebruikt voor hennepteelt. Drie personen werden in de boeien geslagen.

Lees ook: Drie aanhoudingen en wapens in beslag genomen tijdens inval

'Voorraad van bijna 500 coffeeshops'
Burgemeester Jos Hessels sluit vaak panden in Echt-Susteren waar grote hoeveelheden drugs worden gevonden. Dat is ook het geval bij deze sluiting. "Dit is de voorraad die bijna 500 coffeeshops samen als voorraad in huis mogen hebben. In dit soort extreme gevallen is sluiting voor een jaar zonder meer passend", aldus Hessels. In totaal heeft de burgemeester al 13 sluitingen laten uitvoeren dit jaar. Deze drie panden worden als één sluiting gezien.

De panden gaan tot en met zaterdag 17 december 2022 op slot. Het is tot die tijd voor iedereen verboden om de panden te betreden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen