Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Drie op een rij voor Dirkje Cox in wintercompetitie

Geplaatst opzondag 9 december 2018 - 17:22

Dirkje Cox heeft in Beesel de veldrit in de wintercompetitie gewonnen. Voor de veldrijdster uit Lemiers was het de derde achtereenvolgende overwinning.

Klassementsleidster Tamara Janssen uit Hoensbroek kwam met bijna drie minuten achterstand als tweede over de streep.

Mannen
Veldrijder Roel van der Stegen zegevierde bij de mannen. De renner uit Reuver kwam voor het eerst aan de start in deze competitie en ging direct met de bloemen aan de haal. Benjamin Sydlik uit Wassenberg werd tweede op ruim twee minuten van Van der Stegen.

Klassement
Christian Miessen uit Kerkrade blijft op kop in het klassement. Bij de masters zette Edwin Raats uit Helmond zijn zegereeks voort. Hij won ook de tiende wedstrijd van deze competitie en heeft in het klassement inmiddels een comfortabele voorsprong van 82 punten op John Keulers uit Beek.

Mountainbikers
Erwin Bakker won met overmacht de wedstrijd bij de mountainbikers. Hij zette de concurrentie in Beesel op grote achterstand. Noud Peeters uit Kessel kwam 3 minuten en 39 seconden na de renner uit Neerkant als tweede over de finish. Ike Janssen uit Venray werd derde en blijft het klassement in deze categorie aanvoeren.

Bij de masters won Kris de Nef uit Kuringen de mountainbikewedstrijd. De Belg had 59 seconden voorsprong op Leon Crienen uit Baarlo en meer dan twee minuten op Jacques Cox (50+), die derde werd en het klassement aanvoert.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen