Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Drie op een rij voor Dirkje Cox in wintercompetitie

Geplaatst opzondag 9 december 2018 - 17:22

Dirkje Cox heeft in Beesel de veldrit in de wintercompetitie gewonnen. Voor de veldrijdster uit Lemiers was het de derde achtereenvolgende overwinning.

Klassementsleidster Tamara Janssen uit Hoensbroek kwam met bijna drie minuten achterstand als tweede over de streep.

Mannen
Veldrijder Roel van der Stegen zegevierde bij de mannen. De renner uit Reuver kwam voor het eerst aan de start in deze competitie en ging direct met de bloemen aan de haal. Benjamin Sydlik uit Wassenberg werd tweede op ruim twee minuten van Van der Stegen.

Klassement
Christian Miessen uit Kerkrade blijft op kop in het klassement. Bij de masters zette Edwin Raats uit Helmond zijn zegereeks voort. Hij won ook de tiende wedstrijd van deze competitie en heeft in het klassement inmiddels een comfortabele voorsprong van 82 punten op John Keulers uit Beek.

Mountainbikers
Erwin Bakker won met overmacht de wedstrijd bij de mountainbikers. Hij zette de concurrentie in Beesel op grote achterstand. Noud Peeters uit Kessel kwam 3 minuten en 39 seconden na de renner uit Neerkant als tweede over de finish. Ike Janssen uit Venray werd derde en blijft het klassement in deze categorie aanvoeren.

Bij de masters won Kris de Nef uit Kuringen de mountainbikewedstrijd. De Belg had 59 seconden voorsprong op Leon Crienen uit Baarlo en meer dan twee minuten op Jacques Cox (50+), die derde werd en het klassement aanvoert.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen