Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie ongevallen op N280 bij Baexem

Geplaatst opmaandag 14 augustus 2017 - 13:38

Op de N280 bij Baexem was het maandag goed raak. Rond het middaguur vonden er drie ongevallen achter elkaar plaats.

Wonder boven wonder zijn er geen gewonden gevallen. Dat meldt lokale nieuwssite Nederweert24.

Tractor
Het eerste ongeluk vond plaats ter hoogte van de Reijndersstraat in de richting van Kelper-Oler. Daar botste een tractor tegen een personenauto aan. Waarschijnlijk heeft de bestuurder van de tractor af willen slaan en de auto over het hoofd gezien.

Tractor rijdt achterop personenauto

Hard achterop
Even later gebeurde op exact dezelfde plek een tweede ongeval. Een bestuurder heeft vermoedelijk te laat gezien dat de auto voor hem flink moest remmen of stilstond en knalde hard achterop. De bestuurster is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Auto rijdt tegen andere auto

Kop-staart
Terwijl politie de weg vrijmaakte, zodat het verkeer weer door kon rijden, gebeurde in de ontstane file nog een ongeluk. Een personenauto reed achterop een andere personenauto met een aanhanger. Zowel de aanhanger als het achterste voertuig liepen flinke schade op.

Personenauto rijdt in file tegen aanhanger

Door de drie ongevallen ontstond er file in beide richtingen. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

Op de N280 bij Baexem gebeuren regelmatig ongevallen, zoals deze in augustus 2014
Foto: Nederweert 24

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrachtwagen raakt brommobiel bij Baexem, vrouw gewond
Auto op de kop na botsing, inzittende bekneld
Zware aanrijding Baexem: N280 nog uren dicht
Honderden liters diesel in weiland na aanrijding Baexem
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen