Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie ongevallen op dezelfde plek in een week

Geplaatst opdinsdag 21 mei 2019 - 20:57

Binnen een week zijn er drie ongelukken gebeurd op de Gravenweg in Eygelshoven.

Dinsdagavond was het voor de derde keer raak.

Een gewonde
Rond 19:15 uur botsten twee auto's tegen elkaar. Een persoon raakte hierbij gewond en is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk kon gebeuren, is niet bekend.

Over het hoofd gezien
Een week geleden botsten op de Gravenweg ook twee auto's tegen elkaar, nadat een van de bestuursters de andere auto over het hoofd had gezien. En afgelopen zaterdag was er ook een aanrijding, rond het middaguur.

Lees ook: Automobiliste gewond bij aanrijding

'Gevaarlijke weg'
In een peiling van L1 onder Limburgse verkeersdeelnemers werd deze plek als gevaarlijk aangeduid. De weg staat op de vijfde plaats in de top tien van meest onveilige plekken.

Lees ook: Kruising Gronsveld minst veilig in Limburgs verkeer

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen