Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie mensen opgepakt voor schietpartij in Heerlen

Geplaatst opmaandag 6 januari 2020 - 11:57

De politie heeft drie personen gearresteerd voor de schietpartij in een woonwijk in Heerlen. Twee van hen liggen nog in het ziekenhuis; een derde verdachte werd elders opgepakt.

Het is nog niet exact duidelijk wat er op de Vrieheidepark in Heerlerheide gebeurd is en wat de drie verdachten exact hebben gedaan.

Ziekenhuis
De schoten werden zondagavond rond 19:00 uur gelost. Toen de politie ter plaatse kwam, werden er geen gewonden aangetroffen.

Lees ook: Schoten gelost in woonwijk: onderzoek bij ziekenhuis

Niet veel later meldden meerdere mensen zich bij het Zuyderland-ziekenhuis in Heerlen. Daar stond ook een auto met kogelgaten erin.

Onduidelijk
Het is niet bekend of er naast de twee verdachten nog meer mensen gewond zijn geraakt bij het incident. De politie sluit in ieder geval niet uit dat er nog meer mensen gearresteerd zullen worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen