Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie mensen onwel bij SnowWorld

Geplaatst opwoensdag 24 april 2019 - 14:54

Drie personen zijn woensdagmiddag in SnowWorld aan de Witte Wereld in Landgraaf onwel geworden.

Dat meldt de politie, nadat er eerder melding werd gemaakt van een val van drie meter in een rioolput.

Put
De val zou te maken hebben gehad met werkzaamheden in het gebouw van SnowWorld. Later is gebleken dat er drie mensen onwel zijn geworden. Een persoon zat in de put voor werkzaamheden toen hij onwel werd. Twee anderen schoten te hulp en voelden zich daarna ook niet goed.

Dampen
De brandweer heeft de man in de put bevrijd en ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. De andere slachtoffers zijn door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld. Ze kregen alledrie zuurstof toegediend. Mogelijk hingen er bepaalde dampen in de put.

Arbeidsinspectie
De arbeidsinspectie gaat het ongeval onderzoeken.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen