Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie mannen opgepakt na gijzeling in Roermond

Geplaatst opmaandag 12 oktober 2015 - 0:06

Een man in Roermond is zondagmiddag een paar uur lang gegijzeld geweest.

Het slachtoffer werd rond 16:30 uur op het Stationsplein gedwongen om in een auto te stappen. De politie werd daarop gewaarschuwd, en begon een onderzoek.

A2
Daarbij kwam al snel een auto in beeld, die op een gegeven moment werd gespot op de A2 in de richting van Maastricht. Met verschillende politiewagens werd die auto rond 21:15 uur ter hoogte van de afslag Born klemgereden. De drie inzittenden werden aangehouden.

Slachtoffer
De man die een tijdje was vastgehouden was inmiddels alweer vrijgelaten, en had zich ongeveer tegelijkertijd gemeld bij de politie in Roermond. Wat er zich precies heeft afgespeeld kan de politie nog niet zeggen. Ook is nog niet duidelijk waarom de man korte tijd werd ontvoerd.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Slachtoffer gijzeling Roermond kreeg rake klappen
Gsm-verkoop reden 'gijzeling' in Roermond
Twee tienermeisjes verzinnen ontvoering in Roermond
Bejaarde man uit Blerick breekt kaak bij gijzeling in auto
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen