Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie mannen opgepakt na gewapende supermarktoverval

Geplaatst opvrijdag 22 juni 2018 - 6:19

De politie heeft donderdagavond enkele uren na de gewapende overval op een supermarkt in Maastricht drie verdachten opgepakt.

Het gaat om drie mannen van 18, 19 en 20 jaar oud.

Geldbedrag
Het drietal sloeg rond 21:00 uur toe bij de Jan Linders aan de Rijksweg in de Maastrichtse wijk de Heeg. De mannen dwongen een medewerker de kassalade te openen. Daarna zijn ze er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. Tijdens de gewapende overval waren ook nog klanten in de winkel. Niemand raakte gewond.

Lees ook: Gewapende overval op Jan Linders, geldbedrag buitgemaakt

Op het spoor
Oplettende getuigen wisten de politie op het goede spoor te zetten. Daardoor zagen de agenten de vluchtauto in Maastricht rijden. Vervolgens kon het trio in de kraag worden gevat. Ze zitten vast en worden verhoord.

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen