Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie mannen in Eijsden opgepakt met harddrugs

Geplaatst opwoensdag 15 oktober 2014 - 10:09

De politie heeft dinsdagavond in Eijsden drie mannen van 25, 35 en 41 jaar uit Marokko en Frankrijk opgepakt voor handel in harddrugs.

De politie besloot een stilstaande auto op de Ir. Rocourstraat te controleren nadat agenten zagen dat een van de drie mannen iets onder de auto probeerde te verstoppen. Bij de controle bleek er vervolgens 230 gram heroine en 0,8 gram cocaine verstopt te liggen onder het voertuig.

Op de vlucht
Een van de mannen sloeg daarna op de vlucht. Een getuige wist de man echter ten val te brengen door een fiets voor zijn voeten te gooien. De man vervolgde daarna nog wel zijn vlucht, maar kon al snel aangehouden worden. De twee andere mannen werden aangehouden bij de auto.

De drugs en de auto werden door de politie in beslag genomen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drie aanhoudingen na drugsdeal in Maastricht
Drugs en auto in beslag genomen in Maastricht
Maastrichtse politie grijpt vluchtende dealer in de kraag
Drugsdealer uit Heerlen na 6 maanden eindelijk opgepakt
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen