Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie Limburgse vrouwen in selectie Nederlands elftal

Geplaatst opwoensdag 12 november 2014 - 21:20

De Roermondse bondscoach Roger Reijners heeft drie Limburgse vrouwen opgeroepen voor de eerste play-off wedstijd tegen Italië.

Naast vaste kracht Lieke Martens uit Nieuw Bergen, zitten ook Dominique Janssen uit Horst en Kim Mourmans uit Maastricht bij de laatste 26.

Ticket voor WK
De Oranje-vrouwen spelen volgende week zaterdag in Den Haag de eerste van twee play-offduels tegen Italië. Inzet is een ticket voor het WK in Canada volgend jaar. Als Nederland de twee ontmoetingen in haar voordeel afsluit, is het de eerste keer dat de Oranje-vrouwen naar een WK gaan.

Janssen en Mourmans zaten al eerder bij de selectie, maar kwamen niet in actie.

De eerste wedstrijd is op 22 november in Den Haag. Voor het tweede duel vijf dagen later,reizen de vrouwen af naar Verona.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Oranjevrouwen in trek bij voetbalpubliek
Reijners verliest met zijn dames van Australië
Oranjevrouwen naar WK
Voetbalvrouwen loten Canada, China en Nieuw-Zeeland
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen