Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie Limburgse ploegen in actie KNVB Beker

Geplaatst opdinsdag 25 september 2018 - 9:07

De eerste ronde van de KNVB Beker gaat dinsdag van start. Fortuna Sittard, Roda JC Kerkrade en VVV-Venlo komen in actie.

Fortuna Sittard gaat op bezoek bij Helmond Sport en Roda JC speelt in Ermelo tegen DVS '33, een club uit de derde divisie. VVV-Venlo speelt in Naaldwijk tegen RKVV Westlandia en ook dat is een derde divisionist.

De wedstrijden zijn vanaf 19.30 uur live op L1 radio te volgen. MVV Maastricht komt donderdag uit in actie tegen FC Utrecht. Amateurclub Groene Ster speelt woensdagavond tegen SV TEC uit Tiel.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen