Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie Limburgse karateka's naar EK senioren

Geplaatst opzaterdag 14 april 2018 - 16:04

Drie Limburgse karateka's zijn geselecteerd voor het aankomend Europees Kampioenschap karate in het Servische Novi Sad.

Broers Brian (20) en Rob (21) Timmermans uit Heerlen en de 21-jarige Ingrid Creemers uit Maastricht mogen van bondscoach Stuart Kemp van de Karate-Do Bond afreizen naar Servië voor het EK.

Vertegenwoordigen
De broers Timmermans zullen uitkomen in teamverband. Brian zal Nederland ook individueel vertegenwoordigen bij de heren -84 kg. Creemers zal zowel in teamverband als individueel uitkomen in de categorie dames +68 kg.

Het EK senioren vindt plaats van 10 tot en met 13 mei.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen