Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie Limburgse handbalsters in actie tegen Slovenië

Geplaatst opmaandag 1 maart 2021 - 20:32

Bondscoach Emmanuel Mayonnade heeft Larissa Nusser, Inger Smits en Harma van Kreij opgenomen in zijn definitieve selectie voor de oefenwedstrijden tegen Slovenië.

De Oranjedames starten halverwege maart met de voorbereidingen op de Olympische Spelen. Tijdens deze trainingsstage staan er twee oefenwedstrijden tegen Slovenië op het programma.

Trainingsstage Papendal
Nusser (København Håndbold), Smits (Borussia Dortmund) en Van Kreij (RK Krim Marcator) behoren tot de groep van 21 handbalsters waarmee de Franse bondscoach tijdens de trainingsstage op Papendal aan de slag gaat.

Polman terug in de selectie
Estavana Polman sluit sinds het oplopen van haar knieblessure, voor het eerst weer aan bij de groep. De handbalster zal voorlopig alleen meetrainen met de groep. Polman speelt, net als Larissa Nusser en Inger Smits op de middenopbouwplaats. Nusser en Smits waren tijdens de laatste interlands waardige vervangsters van Polman op deze positie.

De wedstrijden tegen Slovenië worden op 19 en 21 maart afgewerkt in een lege Maaspoort in Den Bosch.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen