Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie Limburgers naar EK judo junioren

Geplaatst opwoensdag 21 oktober 2020 - 11:03

Mark van Dijk uit Egchel, Ivo Verhorstert uit Venlo en Bart Weling uit Kerkrade zijn geselecteerd voor het EK junioren in het Kroatische Porec.

De drie Limburgse talenten trainen inmiddels allemaal op Papendal. Ze komen van 4 tot en met 6 november uit op het EK.

EK senioren
De 19-jarige Verhorstert is daarnaast ook nog geselecteerd voor de Grand Slam in Budapest komend weekend. Mocht hij het daar goed doen, dan maakt hij kans op een ticket voor het EK senioren in Praag in november.

EK -23 jaar
Daarnaast zijn de drie judoka's ook nog geselecteerd voor het EK onder de 23 jaar. Dat toernooi wordt eveneens in Porec gehouden op maandag 9 en dinsdag 10 november, in dezelfde arena als het EK junioren. De internationale judocompetitie wordt daar weer opgestart na de uitbraak van de coronapandemie.

Bart Weling komt uit in de klasse tot 60 kg, Ivo Verhorstert zit één klasse hoger, tot 66 kg en Mark van Dijk verschijnt op de mat in de klasse tot 81 kg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen