Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie keer goud op NK voor Limburgse karateka's

Geplaatst opzondag 28 november 2021 - 16:51

De Limburgse karateka's waren op dreef tijden het NK karate in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Ingrid Creemers, Brian Timmermans en zijn broer Rob pakten alle drie goud in hun eigen categorie.

Zilver was er voor Issam Najdi uit Heerlen en brons voor Alex Creemers uit Maastricht.

Limburgse prijzen
De ervaren Ingrid Creemers uit Maastricht, deed een paar weken geleden nog mee aan het WK in Dubai en kende zondag geen problemen in de klasse +68 kilogram. In het zwaargewicht bij de mannen ( +84 kg) won de Heerlense Rob Timmermans zijn tweede nationale titel bij de senioren. Hij won van trainingsmaatje Issam Najdi. Ook het brons in deze klasse ging naar een Limburger, naar Alex Creemers uit Maastricht.

Vierde titel
Brian Timmermans uit Heerlen bewees al eerder in vorm te zijn. Hij werd zevende op het WK in Dubai in de klasse tot 84 kilogram, en voegde daar nu een Nederlandse titel aan toe. Het is de vierde keer dat hij zich Nederlands kampioen bij de senioren mag noemen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen