Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie keer betrapt op rijden zonder rijbewijs: auto afgepakt

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 10:41

De politie heeft maandag in Echt een automobilist betrapt die rondreed zonder rijbewijs.

Het was de derde keer dat de bestuurder tegen de lamp liep bij de politie.

Auto in beslag genomen
De politie controleerde de automobilist op de Gildelaan in Echt. Toen agenten erachter kwamen dat de bestuurder al vaker werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs, namen ze contact op met de officier van justitie. Die bepaalde dat de auto verkocht of vernietigd zal worden door de afdeling Domeinen Roerende Zaken van het Ministerie van Financiën.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen