Overslaan en naar de inhoud gaan

Drie keer betrapt op rijden zonder rijbewijs: auto afgepakt

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 10:41

De politie heeft maandag in Echt een automobilist betrapt die rondreed zonder rijbewijs.

Het was de derde keer dat de bestuurder tegen de lamp liep bij de politie.

Auto in beslag genomen
De politie controleerde de automobilist op de Gildelaan in Echt. Toen agenten erachter kwamen dat de bestuurder al vaker werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs, namen ze contact op met de officier van justitie. Die bepaalde dat de auto verkocht of vernietigd zal worden door de afdeling Domeinen Roerende Zaken van het Ministerie van Financiën.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen